Kiekko

Ilveksen kahden maalin johto suli kolmannessa erässä – TPS voitti jatkoajalla

Teemu Lepaus ohitti ottelussa TPS-vahti Oskari Setäsen kertaalleen.

Ilves koki harmittavan jatkoaikatappion perjantai-iltana Hakametsässä TPS:lle. Ilves oli kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua 2-0 johdossa, mutta TPS:n kiri puri: ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 60:34, kun Ilkka Heikkinen ohitti Riku Heleniuksen. Maalin tehnyt Teemu Lepaus oli ottelun jälkeen pettynyt, mutta peräänkuulutti, että viimeiset seitsemän ottelua Ilves on pelannut hyvää kiekkoa.

Ilveksen kahden maalin johto suli kolmannessa erässä – TPS voitti jatkoajalla

Ilves koki harmittavan jatkoaikatappion perjantai-iltana Hakametsässä TPS:lle. Ilves oli kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua 2-0 johdossa, mutta TPS:n kiri puri: ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 60:34, kun Ilkka Heikkinen ohitti Riku Heleniuksen. Maalin tehnyt Teemu Lepaus oli ottelun jälkeen pettynyt, mutta peräänkuulutti, että viimeiset seitsemän ottelua Ilves on pelannut hyvää kiekkoa.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Teemu Lepaus haastattelussa. (Toim. Valtteri Kujansuu).

Juuso Pulli haastattelussa.