Kiekko

Raviliiga Ilveksen uusi Rehab-hevonen päästettiin tänään irti

Rehab-hevosella oli tänään ns. "harjoitusottelu".

Raviliiga Ilveksen Rehab-hevonen oli tänään uuden haasteen edessä, kun kunniatehtävänä oli vetää Teivon T76-ravien toisen lähdön esittely. Ypäjän hevoshuutokaupassa yksivuotiaalla orivarsalla vahvistunut Raviliiga Ilves pääsi tänään siis tänään ylpeänä esittelemaan hankintaansa. Ravivalmentaja Markku Nieminen ja Raviliigan kimpanvetäjä Satu Laakso kertoivat, että päivä oli "Ripalle" erityinen.

Raviliiga Ilveksen uusi Rehab-hevonen päästettiin tänään irti

Raviliiga Ilveksen Rehab-hevonen oli tänään uuden haasteen edessä, kun kunniatehtävänä oli vetää Teivon T76-ravien toisen lähdön esittely. Ypäjän hevoshuutokaupassa yksivuotiaalla orivarsalla vahvistunut Raviliiga Ilves pääsi tänään siis tänään ylpeänä esittelemaan hankintaansa. Ravivalmentaja Markku Nieminen ja Raviliigan kimpanvetäjä Satu Laakso kertoivat, että päivä oli "Ripalle" erityinen.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Markku Nieminen haastattelussa. (Toim. Valtteri Kujansuu)

Satu Laakso haastattelussa.