Kiekko

Karri Kivi: "Valmistautuminen meni pieleen"

Karri Kiven mukaan ottelu oli iso pettymys.

Ilves koki tappion Vaasan Sportille lukemin 4-6 Hakametsässä lauantai-iltana. Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi oli ottelun jälkeen todella pettynyt ja kertoi huonon valmistautumisen olleen syy kahden ensimmäisen erän vaisuuteen. Bill Thomas puolestaan teki uransa ensimmäisen Liigamaalin ja on asettunut hyvin joukkueeseen, vaikka tänään tappio tulikin.

Karri Kivi: "Valmistautuminen meni pieleen"

Ilves koki tappion Vaasan Sportille lukemin 4-6 Hakametsässä lauantai-iltana. Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi oli ottelun jälkeen todella pettynyt ja kertoi huonon valmistautumisen olleen syy kahden ensimmäisen erän vaisuuteen. Bill Thomas puolestaan teki uransa ensimmäisen Liigamaalin ja on asettunut hyvin joukkueeseen, vaikka tänään tappio tulikin.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Karri Kiven haastattelu.(Toim. Valtteri Kujansuu)

Bill Thomas haastattelussa.