Kiekko

"Tämä oli mahtava ilta" - Suomi 100 -juhlaottelun tunnelma ja hieno voitto Lukosta teki illasta ikimuistoisen Ilves-pelaajille

Otto Koivulalle ilta oli ikimuistoinen,

Ilves-hyökkääjät Otto Koivula ja Joona Ikonen olivat Rauman Lukosta otetun voiton jälkeen syystäkin iloisia: voitto tuli Suomi 100 -juhlaottelusta ja joukkueen esitys oli todella hyvä. Joona Ikosen mielestä tämä olikin hieno tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Otto Koivulan mukaan ottelun alku oli hieman nihkeä, mutta kaksi viimeistä erää joukkue pelasi todella korkealla tasolla.

"Tämä oli mahtava ilta" - Suomi 100 -juhlaottelun tunnelma ja hieno voitto Lukosta teki illasta ikimuistoisen Ilves-pelaajille

Ilves-hyökkääjät Otto Koivula ja Joona Ikonen olivat Rauman Lukosta otetun voiton jälkeen syystäkin iloisia: voitto tuli Suomi 100 -juhlaottelusta ja joukkueen esitys oli todella hyvä. Joona Ikosen mielestä tämä olikin hieno tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Otto Koivulan mukaan ottelun alku oli hieman nihkeä, mutta kaksi viimeistä erää joukkue pelasi todella korkealla tasolla.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Otto Koivula haastattelussa. (Toim. Valtteri Kujansuu)

Joona Ikonen haastattelussa.