Kiekko

Ilves nujersi raumalaiset Suomi 100 –juhlaottelussa: "Erinomainen päivä"

Karri Kiven mukaan kaikki natsasi tänään kohdilleen.

Ilves voitti Rauman Lukon 2-1 Suomi 100 -juhlaottelussa Hakametsässä tiistai-iltana. Päävalmentaja Karri Kiven mukaan joukkueen ilmapiiri oli ottelun kynnyksellä jännittynyt, mutta kaikki natsasi, kun hermostuneisuus saatiin pois. Myös Ilves-pakki Mark Flood piti suoritusta hyvänä ja on innoissaan, kun saa jatkaa Ilveksen riveissä kauden loppuun asti.

Ilves nujersi raumalaiset Suomi 100 –juhlaottelussa: "Erinomainen päivä"

Ilves voitti Rauman Lukon 2-1 Suomi 100 -juhlaottelussa Hakametsässä tiistai-iltana. Päävalmentaja Karri Kiven mukaan joukkueen ilmapiiri oli ottelun kynnyksellä jännittynyt, mutta kaikki natsasi, kun hermostuneisuus saatiin pois. Myös Ilves-pakki Mark Flood piti suoritusta hyvänä ja on innoissaan, kun saa jatkaa Ilveksen riveissä kauden loppuun asti.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Karri Kiven haastattelu.(Toim. Valtteri Kujansuu)

Mark Flood haastattelussa: