Uutiset

Karri Kannala: Liikennesotkun ongelmia ei kannata lakaista maton alle

Tamperelaisen päätoimittaja Karri Kannala kävi maanantaina FUN Tampereen aamuvieraana. Kolmatta vuotta Suomen vanhinta kaupunkilehteä luotsaavan Kannalan kanssa puhuttiin mm. Tampereen keskustan haastavasta liikennetilanteesta.

Karri Kannala: Liikennesotkun ongelmia ei kannata lakaista maton alle

Vuoden 2015 syksystä asti kaupunkilehti Tamperelaisen päätoimittajana toiminut Karri Kannala kävi aamuvieraanamme maanantaina.

Kuluvan vuoden syksyllä 60 vuotta täyttänyt Tamperelainen on Kannalan aikakaudella kasvattanut huomattavasti lukijamääräänsä sekä liikevaihtoaan.

Myös Seinäjoen Sanomien päätoimittajana sekä Imatralaisen, Lappeenrannan Uutisten, Tamperelaisen ja Turkulaisen muodostaman lehtiyhtymän johtajana toimivan Kannalan kanssa puhuttiin muun muassa Tampereen keskustan haastavasta liikennetilanteesta.
 

Karri Kannala aamuvieraana 4.12.: