Kiekko

"Rightin pakki" kova sana - Pitäisikö pelaajien kätisyydet päättää junnuna?

Jouko Myrrä.

Ilveksen valmentaja Jouko Myrrän mukaan pelaajien oikealla tavalla hyödynnetyt kätisyydet ovat merkittävässä asemassa pelinopeuden kannalta. Rightin pakki on kova sana ja niitä tarvitaan. Jääurheilujaoston puheenjohtaja ja C2-nuorten valmentaja Sami Karjalainen analysoi, pitäisikö rightin pelaajaksi opettaa pelaajia junnuvuosina.

"Rightin pakki" kova sana - Pitäisikö pelaajien kätisyydet päättää junnuna?

Ilveksen valmentaja Jouko Myrrän mukaan pelaajien oikealla tavalla hyödynnetyt kätisyydet ovat merkittävässä asemassa pelinopeuden kannalta. Rightin pakki on kova sana ja niitä tarvitaan. Jääurheilujaoston puheenjohtaja ja C2-nuorten valmentaja Sami Karjalainen analysoi, pitäisikö rightin pelaajaksi opettaa pelaajia junnuvuosina.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Jouko Myrrä haastattelussa (Toim. Valtteri Kujansuu)

Sami Karjalainen haastattelussa.