Kiekko

Ilvekselle kauden komein voitto - "Pitkä kausi edessä"

Antti Lehtonen oli maalin suulla JYPiä vastaan loistava. (Kuva:Liiga.fi)

Ilves otti perjantai-iltana Hakametsässä ehkäpä kauden komeimman voittonsa tähän asti, kun Liigan kärkijoukkueisiin kuuluva JYP kaatui selvästi 5-2. Päävalmentaja Karri Kiven mukaan illan esitys oli Ilvekseltä erinomainen. Hienosti maalin suulla pelanneen Antti Lehtosen mukaan kaudesta on tulossa pitkä, jos taso pysyy samana.

Ilvekselle kauden komein voitto - "Pitkä kausi edessä"

Ilves otti perjantai-iltana Hakametsässä ehkäpä kauden komeimman voittonsa tähän asti, kun Liigan kärkijoukkueisiin kuuluva JYP kaatui selvästi 5-2. Päävalmentaja Karri Kiven mukaan illan esitys oli Ilvekseltä erinomainen. Hienosti maalin suulla pelanneen Antti Lehtosen mukaan kaudesta on tulossa pitkä, jos taso pysyy samana.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Karri Kiven haastattelu. (Toim. Valtteri Kujansuu)

Antti Lehtosen kommentit: