Kiekko

Ilvekselle elintärkeät kolme pistettä – "Tuntuu hyvältä"

Arttu Ruotsalainen.

Ilves kukisti Vaasan Sportin Hakametsässä 6-4 lauantai-iltana ja sai katkaistua kuuden ottelun tappioputken. Toisen erän neljä maalia loi pohjan voitolle. Hyvin pelannut Arttu Ruotsalainen oli ottelun jälkeen helpottunut ja kehui kenttänsä esitystä. Hyökkääjä Sami Sandellin mukaan voitto ei tullut helpolla ja kaikki piti pistää peliin.

Ilvekselle elintärkeät kolme pistettä – "Tuntuu hyvältä"

Ilves kukisti Vaasan Sportin Hakametsässä 6-4 lauantai-iltana ja sai katkaistua kuuden ottelun tappioputken. Toisen erän neljä maalia loi pohjan voitolle. Hyvin pelannut Arttu Ruotsalainen oli ottelun jälkeen helpottunut ja kehui kenttänsä esitystä. Hyökkääjä Sami Sandellin mukaan voitto ei tullut helpolla ja kaikki piti pistää peliin.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Sami Sandell haastattelussa (Toim. Valtteri Kujansuu)

Arttu Ruotsalainen haastattelussa.