Kiekko

Ilves jatkaa voittoputkeaan – Juhani Tamminen kaatoi Jukurit voittomaalikilpailussa

Juhani Tamminen ratkaisi ottelun.

Ilveksen voittoputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi keskiviikkoiltana Hakametsässä, kun Mikkelin Jukurit kaatui lopulta voittomaalikilpailussa 4-3. Ratkaisijaksi nousi Juhani Tamminen, joka voittomaalikilpailussa veivasi kiekon tyylikkäästi Sami Rajaniemen selän taakse. Tamminen siteerasi veivaustaan ottelun jälkeen hyvin "Tamimaisesti".

Ilves jatkaa voittoputkeaan – Juhani Tamminen kaatoi Jukurit voittomaalikilpailussa

Ilveksen voittoputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi keskiviikkoiltana Hakametsässä, kun Mikkelin Jukurit kaatui lopulta voittomaalikilpailussa 4-3. Ratkaisijaksi nousi Juhani Tamminen, joka voittomaalikilpailussa veivasi kiekon tyylikkäästi Sami Rajaniemen selän taakse. Tamminen siteerasi veivaustaan ottelun jälkeen hyvin "Tamimaisesti".

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Juhani Tammista haastatteli Valtteri Kujansuu.

Teemu Lepaus haastattelussa (Toim. Valtteri Kujansuu)