Uutiset

TamU toteuttaa Suomen pisimmän jalkapallolähetyksen

Tampere Unitedin kauden päätösottelun ympärille toteutetaan tiettävästi pisin Suomessa koskaan tehty jalkapallostudio. Tarmo Lyytikäinen ja Ville Toiva kävivät vieraanamme kertomassa lauantaisesta TV-tuotannosta.

TamU toteuttaa Suomen pisimmän jalkapallolähetyksen

Tampere United kohtaa Kakkosen B-lohkon päätöskierroksella Käpylän Pallon. Ottelu Ratinassa alkaa lauantaina 30.9. klo 14. Ottelun ympärille tuotetaan kaikkien aikojen pisin suomalainen jalkapallolähetys, kun TamU-TV aloittaa lähetyksen jo klo 10.

Studioisäntä Tarmo Lyytikäinen ja yhtenä asiantuntijana mukana oleva kommentaattori Ville Toiva kävivät pohjustamassa lähetystä ja kertomassa runsaasti kiitosta keränneen Youtube-kanava TamU-TV:n tekemisestä.

Lauantain megalähetystä pääsee seuraamaan täältä.

Tarmo Lyytikäinen ja Ville Toiva aamuvieraana 28.9.