Kiekko

Share Ilves ry tukee Ilveksen toimintaa rahallisesti

Share Ilves ry

Share Ilves Oy on osakeyhtiö, jonka tarkoitus on ensisijaisesti omistaa Ilves-Hockey Oy:n osakkeita. Osakemyynnillä Share rahoittaa Ilveksen toimintaa ja Ilveksen julkiseksi tehdyt uudet strategiset linjaukset kiinnostivat luonnollisesti myös Share ry:tä. Samuli Huikuri Share ry:stä pitää julkiseksi tehtyjä dokumentteja hyvänä asiana.

Share Ilves ry tukee Ilveksen toimintaa rahallisesti

Share Ilves Oy on osakeyhtiö, jonka tarkoitus on ensisijaisesti omistaa Ilves-Hockey Oy:n osakkeita. Osakemyynnillä Share rahoittaa Ilveksen toimintaa ja Ilveksen julkiseksi tehdyt uudet strategiset linjaukset kiinnostivat luonnollisesti myös Share ry:tä. Samuli Huikuri Share ry:stä pitää julkiseksi tehtyjä dokumentteja hyvänä asiana.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Share Ilves Oy on osakeyhtiö, jonka tarkoitus on ensisijaisesti omistaa Ilves-Hockey Oy:n osakkeita. Osakemyynnillä Share rahoittaa Ilveksen toimintaa ja Ilveksen julkiseksi tehdyt uudet strategiset linjaukset kiinnostivat luonnollisesti myös Share ry:tä. Samuli Huikuri Share ry:stä pitää julkiseksi tehtyjä dokumentteja hyvänä asiana.