Kiekko

Ilves otti kauden avausvoiton voittomaalikilpailussa

Ilves otti kauden avausvoiton kotiyleisönsä edessä, kun HIFK kaatui lopulta voittolaukauksilla 2-1. Ilves tuli ottelussa tasoihin vasta kolme minuuttia ennen ottelun loppua, kun Joona Ikonen teki uransa ensimmäisen Liigamaalin. Ikonen sekä voittomaalikisassa onnistunut Sami Sandell sekä puolutuspäässä urakoinut Jarkko Parikka kertoivat mietteitään ottelun jälkeen.TERVE! Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille. Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 […]

Ilves otti kauden avausvoiton kotiyleisönsä edessä, kun HIFK kaatui lopulta voittolaukauksilla 2-1. Ilves tuli ottelussa tasoihin vasta kolme minuuttia ennen ottelun loppua, kun Joona Ikonen teki uransa ensimmäisen Liigamaalin. Ikonen sekä voittomaalikisassa onnistunut Sami Sandell sekä puolutuspäässä urakoinut Jarkko Parikka kertoivat mietteitään ottelun jälkeen.

Ilves otti kauden avausvoiton voittomaalikilpailussa

Ilves otti kauden avausvoiton kotiyleisönsä edessä, kun HIFK kaatui lopulta voittolaukauksilla 2-1. Ilves tuli ottelussa tasoihin vasta kolme minuuttia ennen ottelun loppua, kun Joona Ikonen teki uransa ensimmäisen Liigamaalin. Ikonen sekä voittomaalikisassa onnistunut Sami Sandell sekä puolutuspäässä urakoinut Jarkko Parikka kertoivat mietteitään ottelun jälkeen.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Sami Sandell haastattelussa (Toim. Valtteri Kujansuu)

Joona Ikosta haastatteli Valtteri Kujansuu.