Uutiset

Tornin rappusia juostaan hyvällä asialla

Tampereen Hotelli Tornissa järjestetään lauantaina hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja tulevalle lastensairaalalle. Hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n Susanna Lohiniemi kävivät kertomassa tapahtumasta.

Tornin rappusia juostaan hyvällä asialla

Solo Sokos Hotel Tornin hyväntekeväisyystapahtumassa on tarkoituksena juosta hotellin katotasosta raennuksen huipulle saakka portaita pitkin. Rappusia on 442 kappaletta ja nousua on yhteensä 88 metriä. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 12.

Kilpailuun voi osallistua yksittäin tai 3 - 5 -hengen joukkueina. Osallistuminen maksaa 20 euroa per osallistuja ja sillä saa myös annoksen lohikeittoa. 

Moro Maratoniin voi ilmoittautua täältä.

Susanna Lohiniemi ja Mikko Kankaanpää aamuvieraana 14.9.