Futis

Ilves-pelurit kiinnostavat ulkomailla

Ilveksen Veikkausliigajoukkueesta saattaa lähteä pelaajia ulkomaille vielä lähipäivinä, kertoi aamuvieraanamme käynyt varatoimitusjohtaja Toni Hevonkorpi.

Ilves-pelurit kiinnostavat ulkomailla

Ilveksen kausi Veikkausliigassa on sujunut hyvin. Joukkue on tällä haavaa neljäntenä ja taistelee tiukasti mitaleista ja paikasta eurokentille. Hyvät otteet poikivat myös ulkomaisten seurojen kiinnostusta pelaajia kohtaan. 

Aiemmin tällä viikolla uutisoitu Martti Haukiojan siirto Chievo Veronaan ei silti vielä ole varma. Seurojen välisessä siirtosopimuksessa on vielä pieniä yksityiskohtia viilaamatta. Nuori puolustaja on pelannut alkukauden lainalla Porissa.

Jos Ilveksen edustuksella menee hyvin, vahvasti menee myös junioripuolella. Kaupissa pelataan lauantaina ja sunnuntaina FUN Tampere -turnaus, jossa mukana on peräti 85 joukkuetta. Pelaajat ovat 6 - 12 -vuotiaita.

Toni Hevonkorpi aamuvieraana 25.8.