Uutiset

Kauden toinen derby Tammelassa

Kakkosen B-lohkon paikallisottelussa kohtaavat tänään Tampereen Pallo-Veikot ja Tampere United. Valmentajat Jukka Listenmaa ja Mikko Mäkelä kävivät kertomassa joukkueiden tuoreimmat kuulumiset.

Kauden toinen derby Tammelassa

Tammelassa pelataan tänään kauden toinen jalkapallon Kakkosen B-lohkon paikalliskamppailu, kun Tampereen Pallo-Veikot ja Tampere United kohtaavat. Toukokuussa TPV oli Ratinassa pelatussa ottelussa parempi maalein 3 – 1. 

Sarjassa tällä hetkellä Pallo-Veikot on sijalla viisi, TamUn majaillessa sijalla seitsemän. Illan vierasjoukkue Tampere United on pelannut peräti seitsemän viimeistä otteluaan ilman tappiota. Myös TPV on saanut pelinsä raiteilleen pienen tappioputken jälkeen ja on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan.

TPV – TamU alkaa Tammelassa puoli seitsemältä.

Jukka Listenmaa ja Mikko Mäkelä aamuvieraana 3.8.