Uutiset

Tamperelainen pesäpallo vahvassa nousussa

Manse PP:n edustuksen toiminnanjohtaja Tommi Hänninen ja Superpesiksen sarjakärjessä olevan naisten joukkueen kapteeni Nina Taipale kävivät kertomassa tamperelaisen pesäpallon nousun taustoista.

Tamperelainen pesäpallo vahvassa nousussa

Manse PP esiintyi vahvasti myös keskiviikon otteluissa.

Naisten Superpesiksessä tamperelaiset hakivat vierasvoiton Lappeenrannasta, kun Pesäysit kaatui avausjaksolla juoksuin 2 – 1 ja toisella jaksolla 2 – 0. Näin Manselle kaikki kolme sarjapistettä jaksoin 2 – 0 ja sarjan kärkiasema säilyi tamperelaisilla. Seuraava ottelu on ohjelmassa perjantaina, kun Kauppiin saapuu vieraaksi Kajaani. Ottelussa kerätään samalla varoja syöpää sairastaville lapsille.

 Manse PP esiintyi vahvasti myös miesten Ykköspesiksessä, kun Kaupissa vieraillut Ulvila jätettiin sarjapisteittä. Manse otti avausjakson nimiinsä juoksuin 5 – 4 ja toisen jakson peräti lukemin 11 – 2. Voittonsa myötä Manse nousi sarjassa neljänneksi. Viikonloppuna Mansen miehet pelaavat kaksi kotiottelua, kun lauantaina Kauppiin saapuu vieraaksi Muhos ja sunnuntaina Pöytyä. 

Nina Taipale ja Tommi Hänninen aamuvieraana 20.7.