Uutiset

Aamuvieraana tänään radiojuontajana debytoiva Sani

Erityisesti Aikakoneesta ja suosituista duetoistaan tunnettu laulaja-säveltäjä-sanoittaja Sani kävi keskiviikkona FUN Tampereen aamuvieraana kertomassa uudesta aluevaltauksestaan.

Aamuvieraana tänään radiojuontajana debytoiva Sani

Erityisesti Aikakoneesta ja suosituista duetoistaan mm. Samuli Edelmannin kanssa tunnettu laulaja-säveltäjä-sanoittaja Sani kävi keskiviikkona FUN Tampereen aamuvieraana.

Sani tekee keskiviikkona FUN Tampereen sisarkanavan SUN Radion taajuudella uuden aluevaltauksen, kun laulajattaren juontama "Tähtikaaren taa" alkaa.

Ohjelmassa kuullaan 90-luvun pop- ja diskomusiikin helmiä. Sani kutsuu joka viikko studioon mielenkiintoisen artistivieraan, jonka kanssa tarinoidaan musiikin lomassa ja vastaillaan myös kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Tähtikaaren taa –ohjelma on kuultavissa SUN Radion taajuudella joka keskiviikko 12.7. alkaen kello 18-20. Jakso uusitaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16-18.

Sanin kanssa puhuttiin radiojuontajauran käynnistymisen lisäksi myös muista kuulumisista, kuten hänen rooleistaan kesäteatterissa sekä muisteltiin 90-lukua.

 

Sani aamuvieraana 12.7.: