Uutiset

Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi ensi-illassa Pyynikillä

Pyynikin kesäteatterissa saa tänään tiistaina ensi-iltansa Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi -näytelmä. Tuottaja Susanna Ihanus kävi tiistain aamuvieraana kertomassa Suomi 100 -teemaisesta esityksestä.

Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi ensi-illassa Pyynikillä

Pyynikin kesäteatterissa saa tiistaina 4.7. ensi-iltansa Katti Matikainen ja mau-ahtava Suomi -näytelmä.

Tuottaja Susanna Ihanus Kulttuuriosuuskunta Kajeesta kävi tiistain aamuvieraana kertomassa näytelmästä. Ihanus tuotti myös viime vuonna lastenteatterinäytelmän, kun Pyynikillä esitettiin Maltti ja Valtti - Tehtävä mummolassa.

Mau-ahtavan Suomen pääroolissa Katti Matikaisena nähdään Silja Sillanpää, jonka kirjaan Kulttuuriosuuskunta Kajeen ja Pyynikin kesäteatterin yhteistyönä syntynyt näytelmä pohjautauu. Nakkirakin roolin hoitaa tuttuun tapaan Ville Mononen. 

Susanna Ihanus aamuvieraana 4.7.: