Uutiset

Aamuvieraana uutta musiikkia julkaisseen Oliverin Jari Väyliö

Oliver-yhtye julkaisi uuden singlen "2 ihmistä" perjantaina 30.6. Bändin laulaja ja biisintekijä Jari Väyliö kävi perjantaina FUN Tampereen aamuvieraana kertomassa mm. uudesta Rake Eskolinin tuottamasta biisistä ja illan keikasta Kaijakassa.

Aamuvieraana uutta musiikkia julkaisseen Oliverin Jari Väyliö

Oliver-yhtye julkaisi uuden singlen "2 ihmistä" perjantaina 30.6. Bändin laulaja ja biisintekijä Jari Väyliö kävi perjantain aamuvieraana kertomassa mm.  tästä uudesta Rake Eskolinin tuottamasta biisistä.

Oliver keikkailee perjantaina 30.6. Kaijakassa, ja seuraavan kerran virtolaislähtöisen orkesterin voi nähdä Tampereella heinäkuun 29. päivä Kukkaisviikoilla, jolloin tiuhaan keikkaileva bändi esiintyy Keskustorilla. 

Jari Väyliö aamuvieraana 30.6.: