Uutiset

Pyynikin Käsityöläispanimo tähtää ulkomaille

Huimasti muutamassa vuodessa kapasiteettiaan kasvattanut Pyynikin Käsityöläispanimo on ottamassa osansa myös kansainvälisistä markkinoista. Olutmestari Tuomas Pere kävi aamuvieraanamme kertomassa suurista suunnitelmista.

Pyynikin Käsityöläispanimo tähtää ulkomaille

Tuomas Pere kertoi Pyynikin Käsityläispanimon tulevaisuuden suunnitelmista. Uudet tilat ja uusi kalusto antaa mahdollisuuden valtavaan kasvuun tuotannossa. Panimon tulevaisuus näyttää muutenkin valoisalle.

Heinäkuussa Ratinaan avautuu uusi laivaravintola, jossa mukana ovat Pyynikin Käsityläispanimo ja Ravintola 4Vuodenaikaa Pyynikki. 

Lisäksi yhtiön tuotteita on jo viety ulkomaille, etenkin Norjaan, mutta myös mm. Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle. Myös USA:n isot markkinat ovat vähitellen avautumassa tamperelaisyritykselle. Tuomas Pere odottaa myös viennin Aasiaan suuntaan lisääntyvän. 

Tuomas Pere aamuvieraana 22.6.