Uutiset

Pahalampi juhlii mestaruutta

Ossi Pellinen ja Markus Kallio onnistuivat maalinteossa

Rullakiekon Suomen mestaruus palasi parin vuoden tauon jälkeen Tampereelle, kun Pahalampi kaatoi jatkoajalla Vuorelan Veikot.

Pahalampi juhlii mestaruutta

Rullakiekon SM-liigan Final Four -turnaus pelattiin Hakametsässä viikonloppuna. Perjantaina pelattiin välierät, joista runkosarjan kaksi parasta etenivät finaaliin. Runkosarjan voittaja Vuorelan Veikot kukisti Pepen Somerolta maalein 4 - 1 ja tamperelaisten paikallisottelussa Pahalampi ja Koovee hakivat ratkaisua aina jatkoajalta asti. Lopulta Pahalammen Eemeli Suomi osui toisen jatkoerän avaushetkillä ja vei joukkueensa loppuotteluun maalein 5 - 4.

Lauantai alkoi pronssiottelulla, jossa Koovee oli Pepeä vahvempi lukemin 7 - 5. Finaali Pahalammen ja Veikkojen välillä oli huikea trilleri, jossa molemmat joukkueet olivat vuorollaan niskan päällä. Lopulta edessä oli kuitenkin jatkoaika, kun neljä erää toivat tilanteeksi 8 - 8. Ensimmäisessä jatkoerässä ratkaisua ei saatu, mutta ajassa 63.19 Ossi Pellinen laukoi pienestä kulmasta ratkaisun ja käynnisti tamperelaisten juhlat.

Final Fourin arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Pahalammen Teemu Lepaus, joka iski kahteen otteluun tehot 3 + 8. Tulevaksi kiekkokaudeksi Ilvekseen siirtyvä Lepaus juhli jo aiemmin keväällä jääkiekon puolella Mestiksen mestaruutta ja myös Mestiksen pudotuspeleissä hänet valittiin arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Ossi Pellisen mietteet voittomaalista