Uutiset

Lost In Musicin ensimmäiset artistit julki

Nem Agencyn toimitusjohtaja, promoottori Rowan Rafferty kävi kertomassa kesän runsaasta festari- ja keikkatarjonnasta. Samalla hän kertoi myös syksyn Lost In Music ensimmäiset artistikiinnitykset.

Lost In Musicin ensimmäiset artistit julki

Nem Agencyn järjestämistä festivaaleista ensimmäisenä vuorossa on SaariBlues, joka pidetään Viikinsaaressa 10. kesäkuuta. Juhannusta Tampereella vietetään nyt jo viidettä kertaa Valtteri Festivaalin myötä.

Lokakuussa pidettävä Lost In Music esittelee tuttuun tyyliin runsaasti nousevia kykyjä, mutta jo asemansa vakiinnuttaneitakin esiintyjiä tapahtumassa kuullaan. Ensimmäiset artisti julkaistaan tänään, mutta Rowan Rafferty paljasti jo aamulla, että Lost In Musicissa esiintyvät tänä vuonna mm. Battle Beast, Arttu Lindeman, Satellite Stories ja Francine.

Rowan Rafferty aamuvieraana 31.5.