Futis

Tampereen derby Ratinassa

Tampereella pelataan keskiviikkona jalkapallon paikallisottelu, kun Tampere United ja Tampereen Pallo-Veikot kohtaavat Ratinassa. Valmentajat Mikko Mäkelä ja Jukka Listenmaa kävivät vieraanamme ennakoimassa ottelua.

Tampereen derby Ratinassa

Ratinassa pelataan tänään paikallisottelu Tampere Unitedin ja Tampereen Pallo-Veikkojen välillä. Edellisen kerran seurat ovat kohdanneet vuonna 2009, jolloin TamU pelasi vielä Veikkausliigassa ja TPV tuolloinkin Kakkosessa. Tuolloin kyseessä oli Suomen Cup, nyt molemmat seurat pelaavat Kakkosessa. 

Tampere Unitedin menestystarina päättyi aikanaan taloussotkuihin, mutta seuran kannattajat aloittivat toiminnan uudelleen alimmalta sarjatasolta ja nyt seura on palannut jälleen Suomen Palloliiton alaisiin sarjoihin.

Illan kotijoukkue TamU on pelannut vasta kaksi ottelua, joista sillä on tilillään voitto ja tappio. TPV:n alkukausi on sujunut mainiosti ja se johtaa sarjaa voitettuaan kaikki kolme otteluaan.

Tampere United – TPV käynnistyy Ratinassa klo 18.30. 

Mikko Mäkelä ja Jukka Listenmaa aamuvieraana 17.5.