Uutiset

Suomen juniori-taekwondon kovin urheilija tulee Hervannasta

Suomen kaikkien aikojen menestynein juniori-taekwondoin Mira Sjövall ja valmentaja Thierry Meyour.

Tamperelaisen Black Eagle Taekwon-Don Mira Sjövall ja Thierry Meyour kävivät tiistaina aamuvieraina.

Suomen juniori-taekwondon kovin urheilija tulee Hervannasta

Huhtikuussa ITF-taekwondon junioreiden EM-kisoista kaksi mitalia Bulgarian Sofiasta kotiin Tampereelle tuonut Mira Sjövall sekä tamperelaisen Black Eagle Taekwon-Don perustaja ja pääopettaja Thierry Meyour kävivät tiistaina aamuvierailulla.

Sjövall, Suomen kaikkien aikojen menestynein juniori ITF-liiton taekwondossa, ja Hervantaan 90-luvun lopulla Black Eaglen perustanut Meyour kertoivat visiitillään mm. tamperelaisen taekwondon menestyksen taustoista. 

Mira Sjövall ja Thierry Meyour aamuvieraina 2.5.2017: