Uutiset

Hans Välimäki kertoi vaikeista kuvauksista: "Pahin tv-ohjelma, mitä olen tehnyt"

Torstaina aamuvierailulla käynyt huippukokki Hans Välimäki saapuu ravintola Hella & Huoneeseen 1.4. valmistamaan uniikkia ruokaa.

Hans Välimäki kertoi vaikeista kuvauksista: "Pahin tv-ohjelma, mitä olen tehnyt"

Huippukokki, ravintoloitsija Hans Välimäki kävi FUN Tampereen aamuvieraana torstaina kertomassa kuulumisiaan. Michelin-kokin jo ennestään mittava julkaistujen kirjojen sarja saa tänä vuonna jatkoa, mutta televisiotuotantoja ei kuulemma ole toistaiseksi luvassa. Välimäki kertoikin vierailullaan muun muassa rankoista kokemuksistaan Haasta Hans - ohjelman kuvauksissa.

Kiekkomiehenä tunnetun tamperelaislähtöisen kokkivirtuoosin kanssa ruodittiin myös Liigan pudotuspelejä.

Hans Välimäki saapuu Tampereelle ravintola Hella & Huoneeseen 1.4. valmistamaan uniikkia ruokaa. Vierailu on jatkumoa Helsingissä jo aiemmin loppuunmyydyille epäsäännöllisen säännöllille illallisille, joiden teemat vaihtelevat sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan.

 

Hans Välimäki aamuvieraana 16.3.: