Uutiset

Tankotanssin SM-karsinnat Tampereella

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo juontaa Tampereen SM-karsinnat

Suomen Tankotanssiliitto yhdessä Studio Moven kanssa järjestää Tankotanssin SM-karsinnat ensimmäistä kertaa Tampereella. Karsinnat pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja ne alkavat kello 19.00. Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. 

Tankotanssin SM-karsinnat Tampereella

Suomen Tankotanssiliitto yhdessä Studio Moven kanssa järjestää Tankotanssin SM-karsinnat ensimmäistä kertaa Tampereella. Karsinnat pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja ne alkavat kello 19.00.

Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä. Liikunta tapahtuu lattiasta kattoon ulottuvaa tolppaa apuna käyttäen. 

Tapahtuman juontajan, tankotanssitaiteilija Henriikka Roon haastattelu. Toimittajana Marja Tuomisaari