Uutiset

Pekka Töpöhännästä Big Daddyksi

Juha Muje nähdään TTT:ssä ensi-iltansa tiistaina saavan Kissa kuumalla katolla näytelmän Big Daddyna. Torstaina Muje vieraili FUN Tampereen aamulähetyksessä.

Pekka Töpöhännästä Big Daddyksi

Juha Muje on viimeksi näytellyt Tampereella vuosina 1995 - 97. Nyt hän on mukana Big Daddyn roolissa klassikkokappaleessa Kissa Kuumalla Katolla. Samassa näytelmässä esiintyvät myös Juhan poika ja pojanpoika, kun lavalla nähdään myös Samuli ja Severi Muje.

Jo eläkkeellä oleva Juha Muje kertoi haastattelussa, että hänen uransa on alkanut Pekka Töpöhäntänä ja Big Daddy on mahtava päätös pitkälle uralle. Tosin Muje jättää vielä oven auki myös tuleville rooleille.

Kissa kuumalla katolla saa ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterissa tiistaina 31. tammikuuta.

Juha Muje aamuvieraana 26.1.