Uutiset

Tampereen Työväen Teatterin keväässä kolme ensi-iltaa

Mielensäpahoittajan Suomi, Raimo Grönberg. Kuva Kari Sunnari

Tampereen Työväen Teatterissa on keväällä kolme ensi-iltaa. Ne ovat Mielensäpahoittajan Suomi, Kissa kuumalla katolla ja Spring Awakening.

Tampereen Työväen Teatterin keväässä kolme ensi-iltaa

Tampereen Työväen Teatterissa on keväällä kolme ensi-iltaa. Mielensäpahoittajan Suomi saa kantaesityksensä 2.2. Suurella näyttämöllä. Lipuista on ennakkoon varattu jo seitsemänkymmentä prosenttia. Kissa kuumalla katolla saa ensi-iltansa 30.1. Eino Salmelaisen näyttämöllä. Helmikuussa nähdään kevään kolmas ensi-ilta, nuorten maailmasta kertova Spring Awakening. Toukokuussa Mauno Peppone Extended tuo suosikkihahmon takaisin aiempaa isommin Suurelle näyttämölle.

Vierailuna nähdään muun muassa Seela Sellan Pieni eläin. 

Teatterinjohtaja Maarit Pyökärin haastattelu 24.1.2017