Uutiset

Salibandyliigassa huippuottelu

Classic-luotsi Petteri Nykky on huolissaan joukkueensa puolustuspelistä.

Classic ja EräViikingit hakevat tänään asetelmia paitsi Salibandyliigan runkosarjan voittoa, myös Suomen cupin finaalia silmällä pitäen.

Salibandyliigassa huippuottelu

Salibandyliigassa pelataan tänään huippuottelu, kun sarjakakkonen Classic isännöi kärjessä olevaa EräViikinkejä. Helsinkiläisseura on neljä pistettä tamperelaisten edellä, mutta Classic on pelannut kaksi ottelua illan vierailijoita vähemmän.

Kaukalossa nähdään illalla myös suuri määrä tuoreita maailmanmestareita, sillä Classicin kuuden mestarin lisäksi EräViikinkien riveistä löytyy viisi joulukuussa maailmamestaruutta juhlinutta pelaajaa.

Ottelu Tampere Areenalla alkaa puoli seitsemältä.

Classicin päävalmentaja Petteri Nykky ennakkohaastattelussa: