Uutiset

Juki ja Daffy -duo tänään Ihkussa

Jay Lewis Gang: Jani Kemppinen (vas.), Daffy Terävä, Juki Lewis ja Frogley (kuva: Harri Hinkka).

Viime viikkojen puhutuimmat tamperelaismuusikot Juki Lewis ja Daffy Terävä eivät jääneet surkuttelemaan Olli Lindholmin heille antamia potkuja. Uusi bändi on jo perustettu ja tänään Juki ja Daffy nähdään duokeikalla Tampereella.

Juki ja Daffy -duo tänään Ihkussa

Jay Lewis Gangiksi ristitty uusi bändi muodostuu Yöstä ennen joulua erotettujen Juki Lewisin ja Daffy Terävän lisäksi pitkän linjan muusikoista. Rumpuja soittaa Yössäkin aiemmin soittanut Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari, koskettimia soittaa puolestaan Popedan riveihin takavuosina kuulunut Jani Kemppinen. Bändin ensimmäinen biisi julkaistaan maanantaina 9. tammikuuta.

Loppiaisaattona Juki & Daffy -duo esiintyy Bar Ihkussa klo 23.30 alkaen.

Juki & Daffy Fun Tampereen haastattelussa 5.1.