Uutiset

Tapparan legendaarinen huoltaja eläkkeelle

Yli 40 vuotta Tapparan huoltajana toiminut Jarmo Männistö jää eläkkeelle. Suomen jääkiekkoleijonaa numero 184 juhlistetaan illan Tappara - Kärpät -ottelun yhteydessä.

Tapparan legendaarinen huoltaja eläkkeelle

Vuonna 1968 huoltajan työt Tapparassa aloittanut Jarmo "Pämi" Männistö jää eläkkeelle vuodenvaihteessa. Kaikkiaan mies ehti toimia Tapparan taustalla 44 kauden ajan. Perjantaisen Tappara - Kärpät -ottelun yhteydessä juhlistetaan myös Männistön mittavaa uraa.

Alta voit kuunnella Männistön kertomuksia vuosien varrelta. Hän vieraili FUN Tampereen lähetyksessä 29. kesäkuuta ja kertoi paitsi kiekkotarinoita, myös mm. lähi-idän komennuksestaan Iranin ja Irakin sodan ajalta.

Jarmo Männistö Kesä DJ:nä 29.6. osa 1

Jarmo Männistö Kesä DJ:nä 29.6. osa 2