Uutiset

Tampereen ICT-alan yritykset tavoittelevat osaajia omalla kampanjallaan

Karoliina Hälli Intopalo Oy:stä ja Ville Mäkinen iSearch Group Oy:stä kävivät tiistaina kertomassa marrakuussa käynnistyneestä 100Paikkaa -rekrytointikampanjasta, jolla tavoitellaan uusia osaajia Tampereen seudun ICT-yrityksiin.

Tampereen ICT-alan yritykset tavoittelevat osaajia omalla kampanjallaan

Karoliina Hälli Intopalo Oy:stä ja Ville Mäkinen iSearch Group Oy:stä kävivät tiistaina kertomassa marraskuussa käynnistyneestä 100Paikkaa -rekrytointikampanjasta, jolla tavoitellaan uusia osaajia Tampereen seudun ICT-yrityksiin.

Yrityslähtöisesti toimivaan kampanjaaan on lähtenyt mukaan jo lähes 20 Tampereen seudun toimijaa. Osaajia Tampereelle haalimalla pyritään hyödyntämään seudulla vallitseva IT-buumi. 

Ville Mäkinen ja Karoliina Hälli aamuvieraina 22.11.: