Uutiset

Business Battle käy sanan säilällä liike-elämän pelkojen kimppuun

Mainostoimisto Propagandan Samuli Korhonen ja Janiina Ojanen Roihu Inc. -toimistosta järjestävät tapahtumaa toista kertaa.

Samuli Korhonen ja Janiina Ojanen kävivät maanantaina kertomassa tällä viikolla Tampereella järjestettävästä Business Battle -tapahtumasta, jossa tänä vuonna väittelevät mm. Mikko Kuitunen ja Tuomas Enbuske.

Business Battle käy sanan säilällä liike-elämän pelkojen kimppuun

Mainostoimistoyrittäjät Samuli Korhonen ja Janiina Ojanen kävivät maanantaina kertomassa tällä viikolla Tampereella järjestettävästä Business Battle -tapahtumasta, jossa käydään tänä vuonna sanan säilällä liike-elämän pelkojen kimppuun. Tapahtuma kokoaan yhteen bisnesvisionäärit ja liike-elämän asiantuntijat.

Torstaina Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa väittelykehään argumentit teroitettuna nousevat Tuomas Enbuske, Sampo Kaulanen, Lisa Sounio-Ahtisaari ja hallitseva mestari eli Ultimate Business Warrior 2015 Mikko Kuitunen. Tämän vuoden tapahtuman  alaotsikkona on The Art of Fear. Teemaa alustaa Henkka Hyppönen.

Tapahtuman järjestää pirkanmaalaisten mainostoimistojen yhteenliittymä. Kuuntele koko aamuvierashaastattelu alta. 

Janiina Ojanen ja Samuli Korhonen aamuvieraina: