Uutiset

Pyynikin Käsityöläispanimo on jättänyt tarjouksen Frenckellin pannuhuoneesta - suunnitteilla panimoravintola

Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kävi perjantaina aamuvieraana. Pere kertoi yrityksensä tehneen panimoravintolan perustamista varten kaupungille tarjouksen vanhan lehtilukusalin vuokraamisesta.

Pyynikin Käsityöläispanimo on jättänyt tarjouksen Frenckellin pannuhuoneesta - suunnitteilla panimoravintola

Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kävi perjantaina aamuvieraana Lapland Hotel Tampereessa. Pere kertoi panimonsa liittyneen Tampere Craft House - kombinaatioon, joka on jättänyt panimoravintolan perustamista varten kaupungille tarjouksen Frenckellin pannuhuoneesta, joka toimi tähän vuoteen asti Tammerkosken rannassa kirjaston lehtilukusalina. Craft Houseen on ideoitu myös mm. ruokaravintoloita ja muuta kulttuuritarjontaa.

Parhaillaan on käynnissä Tampereella myös Craft Beer Garden -oluttapahtuma, joka jatkuu vielä perjantain ja lauantain ajan.

Aiemminkin tuotteistaan tunnustusta saaneen Pyynikin Käsityöläispanimon palkintokaappi on saanut jälleen tämän syksyn aikana täytettä useammankin pokaalin edestä, kun mm. pyynikkiläisten Ruby Jazz Ale valittiin sarjassaan maailman parhaaksi World Beer Awardseissa. Olutmestari kertoi perjantaina tämän ulkomaillakin suosituksi tulleen oluen syntytarinan.

Tuomas Pere aamuvieraana: