Uutiset

Ari "Kankku" Kankaanpää tiistain aamuvieraana

Muusikko-kapellimestari Ari Kankaanpää kävi tiistaina aamuvieraanamme Lapland Hotel Tampereessa. Puhetta riitti mm. Paja Barin Reinocaster Soi –iltamista, Tampereen Teatterin Tuttiritari –musikaalista ja lastenmusiikin säveltämisestä.

Ari "Kankku" Kankaanpää tiistain aamuvieraana

Muusikko-kapellimestari Ari ”Kankku” Kankaanpää kävi tiistaina aamuvieraanamme Lapland Hotel Tampereessa. Puhetta riitti mm. Tornin Paja Barin Reinocaster Soi –iltamista, joissa kuullaan keskiviikkoisin Eppu Normaalin, Popedan ja Juice Leskisen tuotantoa uusina versioina. Tarjolla on mm. Juice A Kankku C.

Tampereen Teatterin päänäyttämölle astelee puolestaan helmikuussa Tuttiritari ja lohikäärmeen salaisuus –musikaali johon ”Kankku” on säveltänyt ja sovittanut musiikkia. Yllä mainittujen lisäksi puhuttiin myös uudesta Fur Danger –animaatioprojektista, jossa Kankaanpää on mukana. Kuuntele koko aamuinen haastattelu alta.  

Ari "Kankku" Kankaanpää aamuvieraana: