Uutiset

Aamuvieraana Tampereen vuoden nuori kokki Teemu Ovaska

Tampereen vuoden nuoreksi kokiksi marraskuussa valittu Bistro Frans & Marien sekä Masuunin palvelupäällikkö Teemu Ovaska kävi maanantaina aamuvieraana Lapland Hotel Tampereessa.

Aamuvieraana Tampereen vuoden nuori kokki Teemu Ovaska

Tampereen vuoden nuoreksi kokiksi marraskuussa valittu Original Sokos Hotel Ilveksen Bistro Frans & Marien sekä Masuunin palvelupäällikkö Teemu Ovaska kävi maanantaina aamuvieraanamme Lapland Hotel Tampereessa.

Ovaska kisaa paikasta Chaîne des Rôtisseursin eli Paistinkääntäjien järjestämään alle 27-vuotiaiden kokkien maailmanmestaruuskilpailuun, joka järjestetään ensi vuonna Australiassa. Suomen edustaja mm-kisoihin valitaan tammikuussa Oulussa pidettävissä sm-kilpailussa. 

Teemu Ovaska aamuvieraana 14.11.: