Uutiset

Riku Suokas viettää valmistujaisiaan TTT-Klubin lavalla

Riku Suokas valmistuu Lontoon Met Film Schoolista elokuvaohjaajaksi, mutta ei pääse perjantaisiin valmistujaisiinsa, koska on Suomessa töissä. Suokas nähdäänkin kahden muun koomikon kanssa lauantaina TTT-Klubilla.

Riku Suokas viettää valmistujaisiaan TTT-Klubin lavalla

Riku Suokas valmistuu Met Film Schoolista elokuvaohjaajaksi Master of Arts film directing -tutkinnon suorittaneena perjantaina, mutta ei pääse Lontoseen omiin valmistujaisiinsa, koska on Suomessa töissä. Suokas nähdäänkin lauantaina Fredi Liliuksen ja Riku Sottisen kanssa kolmen koomikon Stand Up -illassa lauantaina TTT-Klubilla.

Suokas ei meinaa jättää omassa setissään rauhaan ainakaan vasta valittua USA:n tulevaa presidenttiä Donald Trumpia. Kuuntele alta tuoreen elokuvaohjaajan kuulumiset. 

Riku Suokas haastattelussa: