Uutiset

Ilves vahvana myös ensi kauteen

Veikkausliigassa viidenneksi sijoittunut Ilves rakentaa parhaillaan jo tulevan kauden joukkuetta. Päävalmentaja Jarkko Wiss kävi vieraanamme summaamassa päättynyttä kautta ja valottamassa tulevaa.

Ilves vahvana myös ensi kauteen

Ilveksen nuori joukkue pelasi erinomaisen kauden ja ylsi lopulta Veikkausliigassa viidenneksi. Päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen joukkueen kehitykseen. Tavoitteena oli sarjapaikan säilyttäminen, mutta Ilves taisteli lopulta päätöskierroksille asti jopa mestaruudesta.

Myös tuleva kausi vaikuttaa valoisalta, kun yhdestätoista eniten pelanneesta peräti kymmenen on jatkamassa myös ensi kaudella. Lisäksi joukkue on solminut jo uusiakin sopimuksia. Jo aiemmin on julkaistu Jani Tanskan ja Tucon sopimukset Tampereelle. Lisäksi seuralla on Wissin mukaan jo yksi sopimus julkaisua vaille valmiina ja neuvotteluita käydään myös muiden vahvistusten kanssa.

Ilveksen joukkue kokoontuu seuraavan kerran 28. marraskuuta.

Jarkko Wiss aamuvieraana Lapland Hotellissa 3.11.