Uutiset

Tiitu Takalo ja Saara Särmä tamperelaisen taidefestivaalin kutsuvieraina

Brake a Brain 2015, Marjut Hernesniemi: Riippumaton-matkustaja

Tampereella joulukuun alussa järjestettävän poikkitaiteellisen Break a Brain -festivaalin kutsuvieraiksi saapuvat politiikan tutkija, taiteilija ja feministi Saara Särmä sekä palkittu sarjakuvataiteilija Tiitu Takalo.

Tiitu Takalo ja Saara Särmä tamperelaisen taidefestivaalin kutsuvieraina

Tampereella järjestetään joulukuun alussa Break a Brain -festivaali, joka on Art-Eco-projektin ja Tampereen Taidekasvatus -yhdistyksen järjestämä tapahtuma.

Tampereen keskustan alueella sisä- ja ulkotiloissa vastaan tulevassa poikkitaiteellisessa tapahtumassa käsitellään ekologisia ja sosiaalisia kysymyksiä taiteen keinoin. Festivaali tutkii mm. kahtia jakavan ajattelun ongelmallisuutta.

Vieraileviksi taiteilijoiksi saapuvat kansainvälisen politiikan tutkija, taiteilija ja feministi Saara Särmä sekä vuonna 2015 Sarjakuva-Finlandian teoksellaan Minä, Mikko ja Annikki voittanut Tiitu Takalo.  Tapahtumassa ovat mukana myös Art-Eco -tutkijat Raisa Foster ja Jussi Mäkelä.

 

Art-Eco -projektin Raisa Foster kertoo tapahtumasta: