Uutiset

TKK keilaa liigakärjessä

Keilailun SM-liigaa viime vuodet hallinnut Tampereen Keilakerho on jälleen sarjan kärjessä. Liigaa pelattiin viikonloppuna Kaupin uusitussa keilahallissa.

TKK keilaa liigakärjessä

Tampereen Keilakerho esiintyi vahvasti viikonloppuna Tampereella pelatulla keilailun SM-liigan kierroksella. Lauantaina tamperelaiset vielä hakivat itseään, mutta sunnuntain ottelut sujuivat mainiosti ja TKK jatkaa sarjan kärkipaikalla.

Viikonlopun paras pelaaja oli TKK:n Sami Lampo, joka kaatoi keiloja lähes 220 pisteen keskiarvolla. Tamperelaisten menestys on vahvaa, sillä TKK:n kakkosjoukkuekin on liigassa viidentenä. TKK:n kanssa sarjan kärjessä tasapisteissä on TPS.

Myös naisten SM-liigaa pelattiin viikonlopun ajan Kaupissa. Tamperelaisseura Cherry jatkaa liigassa sijalla viisi.

TKK:n Petri Mannonen summaa viikonlopun antia