Uutiset

Wiss ei ota mitalipaineita

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kävi kertomassa joukkueensa tunnelmia ennen tänään pelattavaa kolmanneksi viimeistä Veikkausliigakierrosta.

Wiss ei ota mitalipaineita

Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan tänään kolmanneksi viimeinen ottelukierros. Kärkitaistelu on tiukka, sillä sarjan kärkitilaa pitää hallussaan IFK Mariehamn 54 pisteellä. Sen jälkeen seuraavat pisteen välein HJK, SJK ja Ilves. Tämän päivän kierroksella kärkikaksikko kohtaa toisensa, SJK kohtaa FC Lahden ja Ilves isännöi HIFK:ta.

Kahdella viimeisellä kierroksella Ilves saa vieraakseen HJK:n ja päätöskierroksella sillä on edessä vierasreissu Maarianhaminaan. Kun päätöskierroksella kohtaavat myös HJK ja SJK, tietää se huimaa kamppailua loppusijoituksista.

Tänään Tammelassa Ilves kohtaa siis Helsingin IFK:n. Ottelu alkaa puoli seitsemältä.

Jarkko Wiss haastattelussa 14.10.