Uutiset

Cheerleading-kilpailut lauantaina Tampere Areenalla

Cheerleading on vauhdikas ja monipuolinen kilpaurheilulaji, jossa kisataan Tampere Areenalla lauantaina 15.10. järjestettävässä Fall Fierceness -tapahtumassa. Lajista ja kisasta kävivät kertomassa Sari Perälä, Maaria Arvaja ja Daniela Mandelin.

Cheerleading-kilpailut lauantaina Tampere Areenalla

Cheerleading on vauhdikas ja monipuolinen kilpaurheilulaji, jossa kisataan Tampere Areenalla lauantaina 15.10. järjestettävässä Fall Fierceness -tapahtumassa. Lajista ja kisasta kävivät kertomassa keskiviikon aamuvieraina Tampereen Dream Team Cheerleadersin Sari Perälä ja Maaria Arvaja sekä Fall Fierceness-kilpailun järjestäjiin kuuluva cheerleading-valmentaja Daniela Mandelin. 

Tampereen DTC:n Sari Perälä ja Maaria Arvaja sekä Fall Fierceness -tapahtuman Daniela Mandelin aamuvieraina 12.10: