Uutiset

Suomi hävisi Kroatialle - poliisi tyytyväinen järjestelyihin

Poliisi varautui ennalta mahdollisiin rähinöihin Tampereella pelatun jalkapallon MM-karsintaottelun yhteydessä. Yhteenotoilta vältyttiin, mutta pelillinen anti jäi Suomen osalta vaisuksi.

Suomi hävisi Kroatialle - poliisi tyytyväinen järjestelyihin

Suomen jalkapallomaajoukkue kärsi tappion Ratinassa pelatussa MM-karsintaottelussa Kroatialle. Lähes 16 000 ihmisen pettymykseksi ottelun ainoan maalin viimeisteli Kroatian tähtipelaaja Mario Mandzukic. Suomi on kerännyt kolmesta pelaamastaan ottelusta ainoastaan yhden pisteen.

Poliisi oli tyytyväinen ottelun järjestelyihin. Poliisi oli varautunut mahdollisiin kannattajien välisiin yhteenottoihin, mutta niiltä vältyttiin. Kaikkiaan poliisi otti kiinni iltapäivän ja illan aikana seitsemän henkilöä. Kiinniotot liittyivät mm. pyroteknisten välineiden varomattomaan käyttöön ja häiriökäyttäytymiseen. Yksi kiinniotetuista oli ulkomaalainen. Liikenne ruuhkautui Tampereen keskustassa hieman ottelun jälkeen, mutta pääasiassa ilta sujui rauhallisesti.

Niklas Moisanderin kommentit ottelusta.