Uutiset

Tesoman palloiluhallilla avajaiset

Tampereen kaupungin jäähallien ja sisäliikuntatilojen käyttöpäällikkö Jari Tolvanen kävi aamuvieraanamme kertomassa mm. Tesoman uuden palloiluhallin avajaisista.

Tesoman palloiluhallilla avajaiset

Tesoman uuden palloiluhallin avajaiset pidetään lauantaina. Heinäkuussa käyttöön otetusta hallista löytyy täysimittaiset kentät koripallolle, lentopallolle, salibandylle, futsalille ja sulkapallolle. Hallin katsomoon mahtuu noin 850 henkilöä. Palloiluhalli on arkisin päiväaikaan Tesoman koulun käytössä.

Lauantain ohjelmaan kuuluu mm. Futsal-liigan ottelu PP-70 - Leijona Futsal. Futsal-liigan lisäksi hallissa on jatkossa tarjolla myös mm. salibandyliigan otteluita, kun KOOVEE pelaa osan kotiotteluistaan Tesomalla.

Jari Tolvanen aamuvieraana Lapland Hotellissa 7.10.