Uutiset

Musiikkialan vaikuttajat Tampereella

Musiikki & Median toimitusjohtaja Taija Holm ja Lost in Musicin tuottaja Emmi Pääkkönen vierailivat Fun Tampereen aamussa kertomassa tänään alkavista tapahtumista.

Musiikkialan vaikuttajat Tampereella

Sadat musiikkialan ammattilaiset ja sidosryhmäläiset ovat koolla Tampereella, kun Musiikki & Media –tapahtuma alkaa tänään. Tapahtumassa palkitaan alan menestyjiä ja konferensseissa keskustellaan tulevista trendeistä.

Musiikki & Median yhteydessä paikkansa on vakiinnuttanut myös Lost in Music –kaupunkifestivaali, joka tarjoaa yli 80 artistin esiintymiset Tampereella kolmen päivän aikana. Lost in Musicin ohjelmistossa kuullaan niin nousevia kykyjä, kuin jo kannuksensa hankkineita artisteja.

Emmi Pääkkönen ja Taija Holm aamuvieraana Lapland Hotellissa 6.10.