Uutiset

Pirkanmaan parasta työnantajaa haetaan taas

Pirkanmaan parasta työnantajaa voi taas ilmiantaa. Kilpailu järjestetään jo 34. kertaa. Projektipäällikkö Satu Kangas Tammerkosken Nuorkauppakamarista kävi vieraanamme kertomassa kisasta.

Pirkanmaan parasta työnantajaa haetaan taas

Pirkanmaan paras työnantaja palkitaan tänä vuonna jo 34. kerran. Palkinnon tavoitteena on kannustaa yrityksiä työllistämään ja kehittämään yrityksen toimintaa myös työntekijöiden näkökulmasta. Tammerkosken Nuorkauppakamarin ja FUN Tampereen järjestämään kilpailuun voivat osallistua kaikki pirkanmaalaiset yritykset koosta tai toimialasta riippumatta.

Ehdotusten perusteella lopulliseen kilpailuun valitaan kymmenen yritystä, jotka käyvät läpi työnantajan arviointiprosessin. Yrityksiä voi ilmiantaa FUN Tampereen verkkosivun kautta. Ilmiantajille arvotaan tuotepalkintoja ja pääpalkintona arvotaan palkallinen vapaapäivä.Arviointiprosessissa perehdytään mm. työhyvinvointiin, tuloksellisuuteen ja työpaikan ilmapiiriin.

Lopullisen valinnan Vuoden työnantajaksi 2016 tekee pirkanmaalaisista elinkeinoelämän vaikuttajista koostuva raati: Pasi Mäkinen, Pirkanmaan yrittäjien toimitusjohtaja, Akira Ropo, Tampereen kauppakamarin yhteyspäällikkö, Timo Antikainen, Tampereen kaupungin elinkeinojohtaja, Erkki Lydén, Pirkanmaan ELY-keskuksen työllisyys- ja osaamisyksikön päällikkö, Regina Saari, Pirkanmaan TE-toimiston johtaja, Harri Airaksinen, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredean toimitusjohtaja sekä Ville Korpiluoto, Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtaja.

Kilpailun suojelijana toimii Risto E.J Penttilä.

 

Satu Kangas aamuvieraana Lapland Hotellissa 3.10.