Uutiset

Nordic Trinity saapuu lauantaina TTT-Klubille

Mikko Iivanainen, Klaus Suonsaari ja Juhani Aaltonen.

Free jazzia esittävä Nordic Trinity koostuu kolmesta eri sukupolven suomalaisesta huippumuusikosta. Kokoonpanossa soittavat saksofonisti-huilisti Juhani "Junnu" Aaltonen. rumpali Klaus Suonsaari sekä kitaristi Mikko Iivanainen.

Nordic Trinity saapuu lauantaina TTT-Klubille

Free jazzia esittävä Nordic Trinity saapuu lauantaina 1.10. Tampereen TTT-Klubille. Orkesteri koostuu kolmesta eri sukupolven suomalaisesta huippumuusikosta. Kokoonpanossa soittavat saksofonisti-huilisti Juhani "Junnu" Aaltonen, rumpali Klaus Suonsaari sekä kitaristi Mikko Iivanainen. 

Aaltonen on saanut yli 50 vuotta kestäneellä urallaan mm. Yrjö-palkinnon ja Jazz-Emman. Vuonna 1992 Pori Jazz Vuoden Taiteilija -palkinnolla palkittu Suonsaari on toiminut yli 30 vuoden ajan New Yorkissa rumpalina ja säveltäjänä. Kokoonpanon nuorimmaisin, kitaristi Mikko Iivanainen (s. 1975) on Free Control -yhtyeen ja Johanna Iivanainen Duon jäsen. Laajan soundivalikoiman omaava kitaristi-säveltäjä on Nordic Trinityn alullepanija. 

 

Mikko Iivanainen haastattelussa