Uutiset

Tampere United tavoittelee sarjanousua

Vuosi sitten TamU juhli sarjanousua. Lauantaina on mahdollisuus seuraavaan juhlaan.

Kansainvälisilläkin kentillä mainetta niittänyt Tampere United koki aikanaan karun lopun, mutta seuran kannattajat ovat nostaneet toiminnan uuteen loistoon. Lauantaina Sinipaidoilla on mahdollisuus varmistaa nousu Kakkoseen.

Tampere United tavoittelee sarjanousua

Tampere Unitedin kannattajat eivät jääneet voivottelemaan seuran kovaa kohtaloa, kun se suljettiin taloussotkujen vuoksi kaikesta kilpailutoiminnasta muutama vuosi sitten. Kannattajien talkootyöllä pyörittämä joukkue aloitti kipuamisen alimmalta sarjatasolta ja huima taival on saamassa jo seuraavaa etappiaan. Mikäli TamU ottaa yhdenkin sarjapisteen kahdesta jäljellä olevasta ottelustaan, se nähdään ensi kesänä jo Kakkosen kentillä.

Lauantaina Pyynikill e odotetaan jälleen satoja katsojia, kun Tampere United kohtaa paikallisvastustajansa Ilves-Kissat. Myös vierailla on ottelussa panosta, sillä sen voittaessa myös Kissoille on nousu vielä mahdollinen. TamU johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla Rauman Pallo-Iiroihin ja Ilves-Kissoihin, kun sarjaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta.

Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilen kertoi FUN Tampereen haastattelussa, että mikäli seura nousee ensi kaudeksi Kakkoseen, on tarkoituksena siirtyä pelaamaan jälleen Tammelan stadionille. Wilenin mukaan seuralla on olemassa suunnitelmat organisaation vahvistamiseksi nousun onnistuessa. Toisaalta mikäli nousu ei onnistu, ovat suunnitelmat selvät myös sille vaihtoehdolle, että seura jatkaa vielä Kolmosessa.

Kolmosen kärkikamppailu Tampere United - Ilves-Kissat alkaa Pyynikin kentällä lauantaina klo 19. Otteluun on vapaa pääsy. 
 

Heikki Wilen ennakkohaastattelussa 23.9.