Uutiset

Pyynikillä kierretään juoksurataa rekrytoiden

Uratehtaan viidettä kertaa järjestämä Walk for jobs -rekrytointitapahtuma järjestetään perjantaina Pyynikin urheilukentällä Tampereella. Tapahtumassa on mukana yrityksiä ja korkeakoulutettuja työnhakijoita.

Pyynikillä kierretään juoksurataa rekrytoiden

Viidettä kertaa järjestettävä Walk for jobs järjestetään perjantaina Pyynikin urheilukentällä. Uratehtaan Walk For Jobs on erilainen rekrytapahtuma, jonka idea on yksinkertainen: kun yrityksen edustaja kohtaa kiinnostavan työnhakijan, he kiertävät Pyynikin urheilukentän yhdessä kävellen. Walk For Jobs järjestetään samalla idealla 16.9.2016 Tampereen lisäksi myös Helsingissä.

Tapahtuma kerää yhteen Pirkanmaan rekrytoivat työnantajat ja teknisen sekä kaupallisen alan työnhakijat.
Tapahtumassa haetaan töitä pirkanmaalaisille akateemisesti koulutetuille ja työtä vailla oleville, kuten insinöörin, diplomi-insinöörin, ekonomin tai tradenomin koulutuksen omaaville. Työnhaussa on mukana Uratehtaan ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. viestinnän, markkinoinnin myynnin ja ICT:n aloilta.

Tapahtuma on maksuton,  ja se käynnistyy Pyynikin urheilukentän pääportilla klo 8.30 alkavalla ilmoittautumisella. 
 

Uratehtaan Maija Heino haastattelussa: